Om oss

Om oss

Baxters virksomhet påvirker flere millioner mennesker over hele verden hver dag. Våre produkter og behandlingsløsninger brukes på hele sykehuset – fra akutten til operasjonsstuen, fra apoteket til intensivavdelingen – og forbedrer også den behandlingen pasienter kan få hjemme.  

I over 85 år har vi arbeidet i skjæringspunktet mellom det å redde og å opprettholde liv. Og nå har vi en unik mulighet til å realisere målet om å forbedre helsevesenet globalt i mange år fremover.

Vårt oppdrag er å redde og opprettholde liv

Baxters globale styre og ledelse

Vårt fremtidsrettede styre og ledelse bruker sine kunnskaper for å hjelpe helsepersonell med å møte dagens utfordringer innen helsevesenet – å skape bedre, raskere og mer kostnadseffektiv behandling for flere pasienter.

Bærekraft

Vi ønsker å drive en virksomhet som oppfyller de høyeste kravene til kvalitet, sikkerhet og ytelse på alle områder, og å kunne tilby alle ansatte et førsteklasses arbeidsmiljø også i fremtiden.

Innovasjon gjennom samarbeid

Fremming av innovasjon er avgjørende for at vi skal kunne utføre vårt oppdrag – å redde og opprettholde liv. Vi samarbeider med organisasjoner, leger og forskere i verdensklasse for kontinuerlig å utvikle mer effektive og smarte måter å løse de mest akutte problemene innen helsevesenet på.   

Vårt ansvar

Vi ønsker å drive vår virksomhet på riktig måte. Det innebærer at vi skal bidra til å støtte og utvikle våre medarbeidere, de stedene der vi driver virksomhet, våre kunder, pasienter og miljøet i alt vi gjør.

Vår historie

I over 85 år har vi vært først ute med betydelige medisinske innovasjoner som har endret helsevesenet. Vårt mål har alltid vært å utvikle ledende og ny teknologi for helsevesenet, fra de første kommersielt tilvirkede intravenøse løsningene til dagens ledende innovasjoner innen intensivbehandling, ernæringsbehandling, nyrebehandling og kirurgi.

Global inkludering og mangfold

For oss i Baxter innebærer inkludering og mangfold at vi bygger og utvikler allsidige og høypresterende team som kan vise engasjement og innovasjonsevne.  Vi ønsker å tiltrekke oss, motivere og holde på en inkluderende og allsidig arbeidsstyrke for bedre å kunne møte behovene til de ansatte, kunder, leverandører, pasienter og helsepersonell over hele verden.

Awards and Recognition image

Utmerkelser og anerkjennelser

Vi er stolte over den anerkjennelsen vi har fått fra flere globale, nasjonale og regionale bransjeorganisasjoner og tidsskrifter over hele verden. Noen eksempler på hva vi har klart å oppnå nylig, viser at Baxter er en førsteklasses arbeidsgiver som fremmer mangfold og inkludering på arbeidsplassen, tar samfunnsansvar og driver virksomheten på en bærekraftig måte.